Ens agrada tenir el nas llarg, ben llaaaarg. Perquè quan ens ho passem bé i deixem volar la nostra imaginació, el nostre nas creix i ens trasllada a un món ple d’il·lusió, jocs i fantasia. I, sense adonar-nos-en, estem aprenent coses noves (pintura, anglès, futbol, història…), estem relacionant-nos amb els companys (bona convivència) i estem respectant el medi i l’entorn que ens envolta (reciclatge).

El nas de Pinotxo i els seus monitors volem fer gaudir als infants i joves d’una oferta lúdico-educativa de qualitat en el temps de lleure, al mateix temps que facilitem la conciliació de la vida laboral de les mares i pares amb la vida familiar.

En pep consciències Cada activitat està conduïda per un monitor responsable, amb experiència demostrable en el lleure, molt entranyable, divertit, atent amb els infants i amb domini de l’activitat en profunditat. Prioritzem els monitors titolats i/o amb experiència.

En gepetto La mare d’El nas de Pinotxo es diu Lorena Serra. És creativa publicitària (llicenciada en Publicitat per la Universitat Ramon Llull). Té els diplomes de monitora i el de directora d’activitats lleure infantil i juvenil per la Fundació Pere Tarrés. Va treballar com a monitora de teatre durant 3 anys a l’Escola Pia de Granollers. Va ser monitora de colònies durant 8 anys, compaginant la seva feina de monitora amb la de coordinació i creació de jocs. Des del curs 2006/07 ha fet de coordinadora i monitora d’extraescolars. També treballa de monitora de menjador i és monitora d’activitats esportives dirigides en el programa Mou-te! de l’Ajuntament de Mollet.

La fada blava Qui fa possible que El nas de Pinotxo sigui una realitat són els infants i joves que hi participen, el nostre equip de monitors i els pares, mares, centres i escoles que confien en nosaltres. Voleu formar part de la nostra història?