Acollides de matí i tarda Per tal de conciliar la vida familiar amb la laboral, acompanyem als escolars en aquelles estones abans i després de començar l’escola. És el moment ideal per esmorzar i berenar, però també és un moment d’esbarjo en el que els infants i joves s’entretenen al mateix temps que aprenen hàbits de bona convivència.

Monitoratge de menjador Gestionem equips de monitoratge de menjador i també oferim el servei complert de menjador (coordinació i servei de càtering).

Casals extraescolars El nas de Pinotxo celebra 10 anys de casals extraescolars amb un seguit de casals temàtics ideals per a casals extraescolars, que tenen com a objectiu proporcionar als infants un temps d’esbarjo, d’educació i de cultura.

Casal d’estiu L’estiu amb El nas de Pinotxo és ple de sorpreses! Us proposem casals d’estiu lúdics basats en valors com el companyerisme, el respecte, l’amistat i la bona convivència. Oferim als nens i nenes un casal d’estiu que els permetrà gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut: la seva pròpia escola. També fem casalets a les llars d’infants i casals de joves als instituts.

Excursions, campaments i colònies Posem a la vostra disposició un ampli equip de monitors per a excursions o sortides de dos o més dies, amb nit inclosa. També us organitzem les activitats a realitzar, tant a nivell escolar com si voleu fer una escapadeta familiar amb els pares i mares.

Animacions i aniversaris Us organizem una castanyada o festa de fi de curs inoblidable! Música en directe, personatges i jocs d’allò més divertits! També us oferim entranyables aniversaris per als vostres fills/es amb tallers i animació. Tot personalitzat per a l’ocasió.

Activitats familiars i per a adults Us agradaria fer una activitat compartida amb els vostres fills i filles a un entorn proper com és la vostra escola? Teniu ganes de riure i conèixer altres pares i companys de classe? Teatre, per exemple, és una activitat molt interessant per fer en família. Voldríeu proposar una activitat per a implicar més als pares a l’entorn escolar? Sh’bam i Zumba agrada molt a les mares!